Uncategorized

Algemene voorwaarden nl-reizen Xtra Loyaliteitsprogramma

Het nl-reizen Xtra Loyaliteitsprogramma heeft als doel om trouwe klanten die meerdere reizen/reisonderdelen boeken, te laten sparen voor loyaliteitspunten die ze op elk gewenst moment kunnen inwisselen voor VVV Cadeaukaarten.

Om deel te nemen aan het Xtra Loyaliteitsprogramma dient iedere Deelnemer zijn/haar e-mailadres, naam, adres en woonplaats gegevens door te geven, alsmede de noodzakelijke gegevens van de geboekte reis (categorie, reisorganisatie, boekingsdatum). Na verificatie en goedkeuring worden de loyaliteitspunten toegekend.

De Deelnemer garandeert dat de door hem of haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in connectie met het Loyaliteitsprogramma zal uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van nl-reizen.

Door deelname aan het Xtra Loyaliteitsprogramma gaat de Deelnemer er mee akkoord dat nl-reizen de gegevens van de Deelnemer opslaat en met serviceberichten per e-mail op de hoogte gehouden wordt van zijn of haar persoonlijke saldo en transacties.

Gespaarde loyaliteitspunten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Je wisselt altijd automatisch de punten in die het eerst vervallen.

nl-reizen behoudt zich het recht voor om, in voorkomende gevallen, bepaalde categorieën in te trekken, te wijzigen of nieuwe toe te voegen. Tevens behouden wij ons het recht voor om het puntensysteem aan te passen. Wij zullen je hiervan zo goed als mogelijk op de hoogte houden.

nl-reizen is gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen en zal zich inspannen om je van de wijzigingen op de hoogte te brengen. Na wijziging van de algemene voorwaarden gelden alleen de gewijzigde voorwaarden en komen de oude voorwaarden te vervallen.

nl-reizen behoudt zich het recht voor om een Deelnemer met onmiddellijke ingang te diskwalificeren en/of van verdere deelname uit te sluiten indien zij vermoedt dat de betreffende Deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden, onvolledige, onjuiste of misleidende gegevens verstrekt, of informatie die in strijd is/zijn met de wet verstrekt, of anderszins onrechtmatig handelt jegens nl-reizen of derden.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij besteden aan onze service en het nl-reizen Xtra Loyaliteitsprogramma, kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Jouw commentaar/klacht kun je via info@nl-reizen.nl kenbaar maken.

November 2019