Over nl-reizen

Over nl-reizen

WELKOM OP NL-REIZEN

nl-reizen is de overzichtelijke en informatieve reissite voor het boeken van losse vliegtickets, hotels en pakketreizen.

Maar ook voor cruises, internationale trein- en busreizen, stedentrips, autohuur, fietstours, pretparken en dagjes uit zit u hier goed.

Een gevarieerd aanbod dus, zowel van grote bekende reisorganisaties alsook van een aantal kleinere met ieder hun eigen unieke specialisme.

Verder kunt u op deze site terecht voor het reserveren van een parkeerplek op de Nederlandse luchthavens en voor het aanvragen van een visum of vaccinaties.

En is uw vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dien dan hier een claim in zodat u de schadevergoeding krijgt waar u wettelijk recht op heeft.

Met nl-reizen kunt u alle kanten uit!

Het grote voordeel van nl-reizen is dat u voortaan nog maar één site hoeft te bezoeken om uw gewenste reis te boeken en niet zelf het hele internet hoeft af te struinen.

Overzichtelijk gerangschikt naar soort reis/vakantie, kunt u vanwege de gebruiksvriendelijke navigatie snel en eenvoudig een keuze maken uit de verschillende aanbieders.

Bovendien bevat de site extra informatie over:

  • Autohuur

  • Taxivervoer

  • Parkeren luchthavens

  • Visum aanvragen

  • Vaccinaties

  • Nieuwsvoorziening

Als u dus van plan bent binnenkort of in de toekomst een reisje te maken (zowel privé als zakelijk), nodig ik u graag uit om door mijn website te navigeren en uw boeking te plaatsen via de link naar één van mijn adverteerders¹.

Dit kost u niets extra’s en zo helpt u mij een eind op weg om van deze site een succes te maken.

Dus wilde u altijd al een keer die droomcruise maken, op safari gaan, een Formule 1 race bijwonen, uw favoriete voetbalclub aanmoedigen of een ticket voor een museum of attractie bemachtigen zonder in de rij te hoeven staan, wacht dan niet langer en ontdek hier alle mogelijkheden.

MIJN VERHAAL

Mede geïnspireerd door mijn werk in de luchtvaartindustrie, leek het mij een leuke uitdaging om een eigen website op te zetten en u op een overzichtelijke manier te informeren over het diverse aanbod aan reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

VISIE

Ik streef ernaar om het u gemakkelijk te maken en u te inspireren door leuke ideeën aan te dragen voor bijzondere vakanties en dagjes uit, want dit is toch iets waar de meesten onder ons iedere keer weer naar uitkijken en naar toeleven.

MISSIE

Mijn missie is u op een overzichtelijke manier uitgebreid te informeren over alles wat met reizen te maken heeft en u een ruime keuze te bieden uit de vele verschillende aanbieders, zodat u niet meer urenlang het internet hoeft af te struinen maar alles op één site kunt terugvinden om vandaaruit uw reis te boeken.

Door de site regelmatig van nieuwe informatie en aanbiedingen te voorzien blijft deze aantrekkelijk voor iedereen die van plan is binnenkort een reisje te boeken.

Mijn einddoel is u een “time of my life” ervaring te bezorgen.

Als u hulp nodig heeft of andere vragen hebt, stel ze gerust hieronder en ik help u graag op weg.

Alvast een hele fijne reis toegewenst!

Tim

¹Deze site bevat gesponsorde content & affiliate links

Vakantie, hotel of ticket boeken?
nl-reizen.nl bezoeken!